Vi er din samarbejdspartner,
når det gælder sundhed i virksomheden og for dine ansatte

Mere end 20 års erfaring

Vi har arbejdet med sundhed og kostvejledning i mere end 20 år, og vi hjælper virksomheder over hele landet med at optimere sundheden for deres medarbejdere.

Vi ved, at det er en stor gevinst, for din virksomhed at have stærke og sunde medarbejdere. Det giver øget velvære og øget effektivitet, og betyder i sidste ende også en bedre forretning for dig. Ofte er det små ændringer, der kan gøre den store forskel.

Din virksomhed vil fremstå som en ansvarlig og attraktiv arbejdsplads der tiltrækker nye medarbejdere. Med øget trivsel opnås også øget medarbejdertilfredshed.

Vi tager ansvar for det hele menneske

Alle seriøse arbejdspladser søger i dag efter de mest produktive og kvalificerede medarbejdere. Og samtidig er de bedste kandidater også selektive i forhold til deres arbejdsplads.

Ud over lønnen, der aldrig kan blive høj nok, så er virksomhedskulturen og måden, som du tager hånd om dine medarbejdere på, meget vigtige parametre for at tiltrække og fastholde de absolut bedste medarbejdere, netop de medarbejdere, som kan gøre en forskel for din virksomhed.

SUNDCOACH.DK kommer hele vejen rundt omkring dine medarbejders fysiske og psykiske tilstand. Vi tager ansvar for det hele menneske, og som medarbejder, er det attraktivt at bruge så mange af dagens timer et sted, hvor de kan opretholde, den sunde og aktive livsstil. Og hvor netop virksomheden hjælper med den sunde livsstil.

Kontakt mig hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Helle Christensen